Суспільне інформує про наслідки підриву Каховської ГЕС з місця подій

Суспільне інформує про наслідки підриву Каховської ГЕС з місця подій

6 чер. 2023

6 червня російська окупаційна армія підірвала Каховську гідроелектростанцію на тимчасово окупованій частині Херсонщини. Регіональна команда Суспільного Мовлення, інформує у режимі онлайн про наслідки підриву. 

Журналісти Суспільного з Херсону, Миколаєва, Дніпра та Запоріжжя виїхали на місця підтоплень та включаються наживо у прямий ефір інформаційного проєкту «Суспільне. Спротив», що виходить на місцевих каналах Суспільного та супутниковому телеканалі Суспільне Новини. Прокоментують ситуацію запрошені експерти — енергетики, екологи, військові. 

Оперативні новини про ситуацію довкола підриву росіянами Каховської ГЕС на цифрових платформах:

на сайті Суспільне Новини та в соцмережах місцевих команд Суспільного:

Суспільне Херсон:

Суспільне Запоріжжя:

Суспільне Дніпро:

Суспільне Миколаїв:

Матч Чемпіонату світу з сокки за участю команд Єгипту й Лівії, який стартував об 11:00, транслюватиме сайт Суспільне Спорт. На місцевих телеканалах Суспільного Мовлення продовжується ефір інформаційного проєкту «Суспільне. Спротив». 

Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший та Суспільне Культура й радіостанції Українське РадіоРадіо ПроміньРадіо Культура, а також 24 місцеві телерадіокомпанії та супутниковий телеканал Суспільне Новини. Новини про Україну читайте на сайті suspilne.media та діджитал-платформах.