Україна гратиме в плей-оф Чемпіонату світу з сокки — дивіться матчі на Суспільне Донбас

Україна гратиме в плей-оф Чемпіонату світу з сокки — дивіться матчі на Суспільне Донбас

8 чер. 2023

У четвер, 8 червня, о 22:15 збірна України з сокки гратиме матч 1/16 фіналу Чемпіонату світу-2023 проти збірної Албанії. Пряму трансляцію матчу дивіться на сайті Суспільне Спорт. У відкладеному показі цей матч можна дивитися на місцевих телеканалах Суспільного Мовлення, зокрема і Суспільне Донбас о 23:00 (показ відкладений у зв’язку із трансляцією матчу Чемпіонату світу з футболу U-20).

Читайте також: Півфінали Чемпіонату світу з футболу U-20 — дивіться на Суспільному

Трансляція на сайті Суспільне Спорт — за посиланням.

На стадії групового етапу збірна України здобула три впевнені перемоги, почергово перегравши Єгипет (5-0), Казахстан (6-2) та Лівію (10-2). Суперники України, збірна Албанії, у групі здобула лише два очки, зігравши внічию з Колумбією (0-0) та Молдовою й поступившись збірній Португалії (0-1). Маючи по 2 очки зі збірною Колумбії, албанці обійшли їх за додатковими показниками й зайняли третю сходинку в групі.

У випадку перемоги українців над албанцями в 1/8 фіналу потенційним суперником є переможець пари Бельгія — Оман.

Зазначимо, що Чемпіонат світу проходить у німецькому Ессені й триватиме по 11 червня.

Ексклюзивні трансляції на місцевих каналах Суспільного Мовлення та на сайті Суспільне СпортРадіо Промінь — інформаційний партнер спортивного сезону на Суспільному.

Читайте також: Суспільне та MEGOGO покажуть матчі Національної збірної України проти Німеччини та у відборі на Євро-2024

Більше новин зі світу спорту читайте на сайті Суспільне Спорт

Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший та Суспільне Культура й радіостанції Українське РадіоРадіо ПроміньРадіо Культура, а також 24 місцеві телерадіокомпанії та супутниковий телеканал Суспільне Новини.

Оперативні новини про Донеччину та Луганщину від Суспільне Донбас у соцмережах: