Призначено тимчасових виконувачів обов’язків керівників філії UA: ДОНБАС

Призначено тимчасових виконувачів обов’язків керівників філії UA: ДОНБАС

11 бер. 2020

З 11 березня тимчасовою  виконувачкою обов’язків менеджера філії Суспільного UA: ДОНБАС призначено Ірину Коваль, яка раніше обіймала посаду головної редакторки управління радіопрограм бюро виробництва регіонального контенту філії. Тимчасово виконуючем обов’язків продюсера філії став Олександр Марченко – лінійний продюсер групи програм радіо «Пульс».

Таке рішення ухвалили члени правління НСТУ на черговому засіданні 10 березня.

Ірина Коваль почала працювати ще на ЛОД ТРК з 2002 року, з 2017-го – вже на філії Суспільного UA: ДОНБАС. Обіймала посаду головної редакторки управління радіопрограм бюро виробництва регіонального контенту філії.

Олександр Марченко має 11-річний стаж у телерадіокомпанії. З 2008-го року обіймав такі посади, як редактор, коментатор, старший редактор, завідувач редакції інформаційних програм творчо-виробничого об’єднання радіомовлення філії Суспільного UA: ДОНБАС. З 2017-го працював завідувачем редакції інформаційних програм, ведучим програм. Також був керівником творчої групи програм радіо «Пульс».

Зазначимо, незабаром буде оголошено конкурсний відбір на посади менеджера та продюсера філії. Подати документи зможе кожен охочий, що відповідатиме кваліфікаційним вимогам Положень про конкурсний відбір на посаду  менеджера та продюсера філії.

Нагадаємо, 6 грудня 2017 року правління НСТУ на конкурсі обрало менеджером UA: ДОНБАС Андрія Шаповалова, який був до того виконуючим директором Луганської філії Національної суспільної телерадіокомпанії (телеканал ЛОТ). Продюсером об’єднаної філії став Сергій Нощенко, який працював з Андрієм Шаповаловим у ЛОТ, далі – керівником «До ТеБе». 10 березня 2020 року у  Андрія Шаповалова та Сергія Нощенка закінчилися строкові трудові договори.