1 січня Лисичанський водоканал працюватиме

27 гру. 21:11


Сьогодні підбиваємо підсумки року. Говоримо про події, які відбувалися на Донбасі. До нашої студії долучаються: Сергій Шилін — міський голова Лисичанська, Максим Бородін — депутат Маріупольської міської ради, Тетяна Тараненко — заступниця директора Департаменту розвитку базових галузей промисловості ДонОДА, Максим Ткач — радник з питань децентралізації Донецького Центру Розвитку місцевого самоврядування.

Лисичанський водоканал не відключать 1 січня від електроенергетики, - про це в ефірі передачі “Тема дня” сказав Сергій Шилін — міський голова Лисичанська.

- Вода в місті буде. Ми маємо листи від постачальника електроенергії “останньої надії”, що ми користуємось його послугами, - сказав Сергій Шилін.

Раніше “Луганське енергетичне об’єднання” повідомило на своїй Фейсбук сторінці, що у разі переходу водоканалу на послуги постачальника “останньої надії” “Укрінтеренерго” (прим. ред. - компанія, що гарантовано здійснюватиме постачання електроенергії споживачу на обмежений період часу), ЛЕО вимушене буде здійснити знеструмлення водоканалу 1 січня 2020 року о 00:00 годин.

Сергій Шилін вважає такі наміри енергетиків навмисними перепонами.

- Лисичанський водоканал проводив тендерні торги. Ні “ЕНЕРА СХІД”, ні “Луганське енергетичне об’єднання” не брали в них участь. Сьогодні ЛЕО намагається перешкоджати діяльності водоканалу, аби ми не переходили до інших енергопостачальників, - сказав він.

У 2019 році, на рахунки “ЕНЕРИ СХІД”, перераховано понад 45 млн гривень. З цих грошей, за словами Сергія Шиліна, 1,5 млн постійно надходило на рахунки “ЛЕО”.

 

Нагадаємо, 24 грудня “Луганське енергетичне об’єднання” знеструмило Лисичанський водоканал. Через це 80 тисяч мешканців Лисичанська, Привілля і Новодружеська залишались без води до 27 грудня.

Інші випуски
Більше відео