У Покровську знайшли трьох підлітків, що фотографувались, стрибаючи на авто

9:34, 15 лис. 2019
 
У Покровську знайшли трьох підлітків, що фотографувались, стрибаючи на авто

Правоохоронці розшукали трьох хлопців, що пошкодили чуже авто, стрибаючи на даху. Ними виявились жителі Покровська віком 15, 16 та 17 років. 

Про це повідомили у пресслужбі Покровського відділу поліції.

Зазначають, що вночі 13 листопада до правоохоронців звернулась місцева жителька з повідомленням про те, що невідомі стрибали на даху її автомобілю. Це зафільмували камери відеонагляду, розміщені на будинку. 

- В ході проведення розшукових заходів, сьогодні правоохоронці встановили всіх трьох порушників. Ними виявились троє юних місцевих мешканців – 15, 16,17 років. Один з хлопців навчається у місцевій школі, а двоє інших у профучилищі у смт Межова. Свою поведінку юнаки пояснити не змогли, - кажуть в поліції.

Додають, що 16- та 17–річного хлопців правоохоронці притягнуть до адміністративної відповідальності за ст.173 «Дрібне хуліганство» Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Відносно батьків 15-річного хлопця склали протокол за ст. 184 «Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей» Кодексу України про адміністративні правопорушення.