Рік «Ранку на Суспільному» очима спецкореспондентки проєкту Олени Коновалової

Рік «Ранку на Суспільному» очима спецкореспондентки проєкту Олени Коновалової

14 лип. 2021

15 липня виповниться рік із часу прем`єрного ефіру міжрегіонального шоу «Ранок на Суспільному». Про життя Донбасу розповідають телеглядачам спецкореспондентка «Ранку на Суспільному» Олена Коновалова та відеограф Владислав Кравець.

«Для мене робота у "Ранок на Суспільному" — це можливість донести глядачам з різних куточків України, що люди, які живуть у Луганській області, знаходять в собі сили жити далі, не виїжджаючи у мирні регіоні. Вони залишаються на рідній землі, працюють та розвивають місцевий бізнес. У кожного героя сюжета — своя історія, яка надихає, додає сили та оптимізму іншим», — переконана Олена Коновалова.

Діліться власними історіями з журналістами Суспільного: пишіть нам на press.donbas@suspilne.media.

Дивіться «Ранок на Суспільному» щобудня з 6:30 до 9:00 на UA: ДОНБАС та інших регіональних телеканалах Суспільного. Онлайн трансляція — за посиланням. 

Нагадаємо, UA: ДОНБАС разом із загальнонаціональними телеканалами UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й каналами Суспільного радіо (Українське радіоРадіо ПроміньРадіо Культура) входить до мережі найбільшого незалежного медіа в Україні — Суспільне мовлення.