Телерадіомарафон

Телерадіомарафон "Захисники": 5 годин прямого ефіру на UA: ДОНБАС

15 жов. 2018

Філія Суспільного UA: ДОНБАС підготувала спецпроект до Дня захисника України. У неділю, 14 жовтня, з 14:00 до 19:00 у теле- та радіоефірах Суспільного в регіоні наживо транслюватиметься марафон "Захисники".

Для участі у прямому ефірі марафону запросили військових, які служать у зоні АТО, медиків, які рятують життя на лінії фронту, військових журналістів та капеланів.

"У спецпроекті "Захисники" розповімо історії людей, якими пишається вся країна, – наших військових. Ми шануємо тих, хто зараз воює за нашу землю, і хто віддав своє життя за щасливе майбутнє наших дітей. Тому запросили Захисників прийти 14 жовтня у студію марафону, – розповіла коордонаторка марафону на UA: ДОНБАС Наталія Федорова. – Нашу програму дивитимуться на телеканалі UA: ДОНБАС та слухатимуть на радіо "Пульс" та "Голос Донбасу", які охоплюють Луганську та Донецьку області".

Команда UA: ДОНБАС підготувала сюрпризи для захисників, які прийдуть у студію марафону. "Не хочемо розповідати всі-всі таємниці, проте однією із несподіванок стануть дитячі вітання для військових", – розповіла Наталія Федорова.

Заплановані увімкнення наживо із Площі Перемоги міста Северодонецьк, де кожен охочий зможе привітати захисників у прямому ефірі та подякувати їм, а також із Краматорська та передової в Авдіївці. Окрім цього, в межах марафону проведуть телеміст із філіями Суспільного у Львові та Кропивницькому.

"Під час телерадіомарафону ми охопимо Схід, Центр та Захід України. Хочемо, щоб телеглядачі та радіослухачі побачили своїх захисників та почули з їхніх вуст історії життя. Ми вдячні колегам з інших філій Суспільного, які долучаться до нашого марафону. Ми – єдина країна. Я переконана, що такі проекти – це нагода вчергове в цьому переконатися", – каже координаторка теле- та радіомарафону "Захисники".

За словами Наталії Федорової, проект "Захисники" готують вже тиждень. 14 жовтня на телерадіомарафоні працюватиме 28 людей.