На UA: ДОНБАС стартує новий сезон #Звітів_наживо

На UA: ДОНБАС стартує новий сезон #Звітів_наживо

27 лют. 2019

Перший випуск оновленого проекту на Суспільному — вже цього четверга, 28 лютого, о 19:20.


#Звіти_наживо — це всеукраїнський проект команди UA: СУСПІЛЬНЕ МОВЛЕННЯ та громадського руху «ЧЕСНО», де чиновники та посадовці різних рангів і структур звітують про роботу своїх підрозділів: як про досягнення, так і про помилки.
У новому сезоні у 2019 році заплановано 11 прямоефірних випусків. Цього року програма в ефір виходитиме з новим графічним оформленням, по четвергах. Філії самостійно визначатимуть тему розмови, орієнтуючись на інформаційний запит регіону.

За концепцією програми, до обговорення в прямому ефірі, крім представників влади, залучають журналістів, незалежних експертів та громадськість. Тривалість кожних #Звітів_наживо — 52 хвилини. Минулого сезону проект виходив раз у місяць в п’ятницю, тепер — у четвер.

Взяти участь у проекті #Звіти_наживо 28 лютого команда суспільно-політичного напряму UA: ДОНБАС запросила начальника головного управління Національної поліції в Луганської області Сергія Колесника.



Долучитися до підготовки програми може кожен, якщо маєте запитання про роботу Національної поліції у Луганській області, сформулюйте його в пост чи коментар у мережі Facebook та додайте хештег #Запитай_Колесника. Найгостріші із запитань ведучі #Звітів_наживо озвучать та обговорять у програмі.

Окрім цього, глядачі телеканалу UA: ДОНБАС та слухачі UA: Українське радіо «Пульс» можуть телефонувати у студію прямого ефіру — 050-210-08-98.