Теленовини на Суспільне Донбас змінили час виходу

Теленовини на Суспільне Донбас змінили час виходу

6 вер. 2022

Із 5 вересня новини від команди Суспільне Донбас про головне у Луганській і Донецькій областях виходять на телеканалах Суспільне Донбас (сайт і супутникове мовлення) та Суспільне Київ щобудня о 21:30.

«Щовечора ми підбиваємо інформаційні підсумки дня в телеетері нашого телеканалу. Вся актуальна, важлива інформація про Луганщину і Донеччину щовечора у будні в ефірі, також випуск можна подивитися на ютубі. Всі наші діджитал-платформи працюють цілодобово і надають інформацію оперативно і в будні, і в вихідні», — шеф-редакторка новин Юлія Бітімєрова.

Читайте також: На телеканалах регіональної мережі Суспільного стартують новини спорту

Оперативні новини Донбасу шукайте на діджитал-платформах:  

У межах інформаційного міжрегіонального проєкту Суспільного «Суспільне. Спротив», який транслюють всі регіональні телеканали (крім Суспільне Крим та Суспільне Донбас), випуски новин виходять щогодини. Команда Суспільне Донбас готує включення та матеріали для проєкту.

Також Суспільне Донбас транслює інформаційний марафон «Єдині новини #UAРазом».

Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший та Суспільне Культура, всеукраїнські канали Суспільного радіо (Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура), а також 24 регіональні телерадіокомпанії. Новини про Україну та регіони читайте на сайті suspilne.media.