Ексбранець кремля Ісмаїл Рамазанов — у «Кримському питанні» на Суспільне Донбас

Ексбранець кремля Ісмаїл Рамазанов — у «Кримському питанні» на Суспільне Донбас

10 лют. 2023

11 лютого о 20:00 дивіться на Суспільне Донбас, інших місцевих каналах Суспільного Мовлення та на платформах Суспільне Крим новий випуск проєкту «Кримське питання». Цього разу ведуча Олеся Вакуленко зустрінеться із кримським татарином, колишнім політв’язнем кремля й активістом Ісмаїлом Рамазановим. Він розповість про війну і свою участь у захисті країни, про потреби військовослужбовців на фронті, репресії проти громадян України на окупованих територіях та про національну пам’ять кримських татар.

Читайте також: «В росії ніколи не було свободи», — інтерв’ю «Межі» з телеведучим Юрієм Макаровим

Ісмаїл Рамазанов переїхав до Києва після того, як росія окупувала Крим. До переїзду його пів року незаконно утримували в СІЗО за «екстремізм». У столиці брав активну участь у громадянському русі за звільнення всіх політв’язнів кремля, а після повномасштабного російського воєнного вторгнення в Україну вирушив захищати Київ у лавах територіальної оборони Збройних сил України. Розмова з Ісмаїлом Рамазановим — у форматі виїзного інтерв’ю для команди Суспільного.

Фото — з фейсбук-сторінки Ісмаїла Рамазанова

Дивіться онлайн «Кримське питання» на сайтах місцевих телеканалів Суспільного, а запис — на ютуб-каналі Суспільне Крим. 

«Кримське питання» — проєкт регіональної команди Суспільного Мовлення. Вперше телеглядачі побачили його у лютому, проте через повномасштабне вторгнення проєкт довелося тимчасово призупинити. Над «Кримським питанням» працюють журналісти й редактори Суспільне Крим спільно із Суспільне Львів

Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший та Суспільне Культура й радіостанції Українське РадіоРадіо ПроміньРадіо Культура, а також 24 місцеві телерадіокомпанії та супутниковий телеканал Суспільне Новини. Новини про Україну читайте на сайті suspilne.media та діджитал-платформах.