Команда Суспільного сумує з приводу загибелі в бою Дмитра Сірика

Команда Суспільного сумує з приводу загибелі в бою Дмитра Сірика

25 кві. 2023

20 квітня захищаючи Україну в лавах Збройних сил України, загинув працівник Суспільне Донбас Дмитро Сірик. Звістку про це команда Суспільного дізналася від його дівчини Маргарити.

Дмитру було 36 років, родом із Сєвєродонецька. Понад 15 років працював на радіо, був діджеєм, музичним редактором, радіоведучим, зокрема, і на радіо «Пульс», що у підпорядкуванні Суспільне Донбас. У радіоефірі слухачі знали Дмитра під псевдонімом Іван Лопата.

В березні 2022 року Дмитро долучився до лав Збройних сил України. Був стрільцем-снайпером механізованого батальйону. 

У Дмитра залишилися матір, батько, син та дівчина. 

«Людина, яка не знала слова “не можу”, — згадує про Дмитра його колега Олександр Марченко. — Діма любив свою роботу і завжди все робив максимально якісно. Він ставив високі вимоги — і до себе також. Його любили та поважали колеги, а ще він був взірцевим батьком. У березні 2022 року він мобілізувався до ЗСУ. Думаю, по-іншому він просто не міг. Був на Харківщині, а потім на Донеччині, де і обірвалося його життя. На жаль, країна втратила ще одного Героя. Після деокупації рідного для нього Сєвєродонецька, я дуже хочу, аби одна з вулиць мала його ім’я. Щирі співчуття родині та близьким Діми. Вічна пам’ять Герою».

Команда Суспільного у скорботі та висловлює співчуття родині захисника. Ми шануватимемо пам’ять нашого колеги і пам’ятатимемо Дмитра як професійного та відданого своїй справі працівника.