Журналістку Суспільне Донбас Анастасію Дашко нагородили орденом княгині Ольги ІІІ ступеня

Журналістку Суспільне Донбас Анастасію Дашко нагородили орденом княгині Ольги ІІІ ступеня

7 чер. 2023

6 червня Указом Президента України №316/2023 п’ятьох журналістів та журналісток Суспільного Мовлення відзначили державними нагородами України. За «вагомий особистий внесок у розвиток вітчизняної журналістики та інформаційної сфери, мужність і самовідданість, виявлені під час висвітлення подій повномасштабного вторгнення Російської Федерації на територію України, багаторічну сумлінну працю та високу професійну майстерність». Орден княгині Ольги ІІІ ступеня отримала і кореспондентка Суспільне Донбас Анастасія Дашко.

Читайте також: П’ять проєктів журналістів Суспільного — переможці премії «Честь Професії»

Кореспондентка Суспільне Донбас Анастасія Дашко працює на Суспільному з 2017 року. Висвітлювала життя Донбасу на передовій ще до повномасштабного вторгнення. Зараз продовжує розповідати історії людей та військових і мріє зробити матеріал зі звільненої Луганщини. 

«Ми всі із Суспільне Донбас перебуваємо нині у важких умовах, як “філія-переселенець”, але працюємо, щоб висвітлювати те, що відбувається у нас на Донбасі: і не тільки війну, а й буденне життя людей, проблеми, з якими вони стикаються. Тож для мене це велика честь і я дуже вдячна за визнання. Журналістика — не просто робота, а це твій спосіб життя. І так сталося, що наша професійна мрія наразі невіддільна від особистої — ми не просто хочемо перемоги, відбудови наших міст, а мріємо вже про це розповідати», — поділилася Анастасія Дашко.

Нагадаємо, Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший та Суспільне Культура й радіостанції Українське РадіоРадіо ПроміньРадіо Культура, а також 24 місцеві телерадіокомпанії та супутниковий телеканал Суспільне Новини. Новини про Україну та регіони читайте на сайті suspilne.media та діджитал-платформах.

Оперативні новини про Донеччину та Луганщину від Суспільне Донбас у соцмережах: