Півфінали Чемпіонату світу з футболу U-20 — дивіться на Суспільне Донбас

Півфінали Чемпіонату світу з футболу U-20 — дивіться на Суспільне Донбас

8 чер. 2023

Півфінали Чемпіонату світу з футболу U-20 — дивіться на Суспільному

8 та 9 червня на Чемпіонаті світу з футболу серед команд U-20 відбудуться півфінальні поєдинки між збірними командами Уругваю та Ізраїлю, а також Італії та Південної Кореї. Матчі транслюватимуть місцеві телеканали Суспільного Мовлення, зокрема і Суспільне Донбас та сайт Суспільне Спорт.

Читайте також: Суспільне та MEGOGO покажуть матчі Національної збірної України у відборі на Євро-2024

  • Уругвай — Ізраїль, 8 червня, 20:30

На шляху до півфіналу, у стадії 1/8 плей-оф, збірна Уругваю мінімально переграла збірну Гамбії (1-0), а у чвертьфіналі виграла у збірної США з рахунком 2-0. Ізраїль в 1/8 фіналу переграв збірну Узбекистану з рахунком 1-0, а у чвертьфінальному матчі Ізраїль здолав бразильців з рахунком 3-2.

  • Італія — Південна Корея, в ніч з 8 на 9 червня, 00:00

У 1/8 фіналу збірна Італія переграла збірну Англії з рахунком 2-1, а у чвертьфіналі — збірну Колумбії з рахунком 3-1. Південна Корея у матчі 1/8 фіналу здолала збірну Еквадору з рахунком 3-2, а у чвертьфіналі мінімально переграла Нігерію — 1-0.

Більше новин зі світу спорту читайте на сайті Суспільне Спорт.  

Ексклюзивні трансляції на місцевих каналах Суспільного Мовлення та на сайті Суспільне СпортРадіо Промінь — інформаційний партнер спортивного сезону на Суспільному.

Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший та Суспільне Культура й радіостанції Українське РадіоРадіо ПроміньРадіо Культура, а також 24 місцеві телерадіокомпанії та супутниковий телеканал Суспільне Новини

Оперативні новини про Донеччину та Луганщину від Суспільне Донбас у соцмережах: 

Фото — FIFA