UA: Донбас та українське радіо «Пульс» медіапартнер Фестивалю думок 2019

UA: Донбас та українське радіо «Пульс» медіапартнер Фестивалю думок 2019

21 сер. 2019

Вже другий рік поспіль UA: Донбас та українське радіо «Пульс» є інформаційними партнерами Фестивалю думок, який відбудеться 7 вересня у Сєвєродонецьку.

 - На учасників чекатиме велика кількість дискусій на суспільно важливі теми. Участь в обговореннях братимуть спікери - лідери думок. Вони розкажуть про свої теми, підтримають дискусію з охочими опонентами або людьми, які симпатизують цій тематиці. Тож можна буде знайти цікаві контакти і, можливо, трішки змінити світ на краще. Також буде змога почути виступи, які надихають та обмінятися думками з суспільно-політичних питань, отримати нові знання і свіжі ідеї, взяти участь у семінарах, -  розповіла координатор фестивалю Юлія Кішенко.

Організатори Фестивалю думок 2019 обіцяють перетворити Сєвєродонецьк на центр культурного життя сходу України. Але не лише за допомогою дискусій. Ще на гостей чекатимуть різноманітні майстер-класи, перформанси, велика кількість дитячих локацій, музичний концерт та кінопоказ.

З повною програмою фестивалю можна ознайомитися тут.

Організатори «Фестивалю думок» Благодійний фонд «Восток-SOS» та естонська організація MTÜ Mondo в партнерстві з Democracy Reporting International та libereco – partnership for human rights. Інформаційний партнер фестивалю Ресурсний центр ГУРТ: Портал суспільно активних громадян.

Чеський центр є співорганізатором події.

Фестиваль відбувається за програмою Transition Promotion Program за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Чеської республіки та за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Естонії і Посольства Швейцарії в Україні.