Чи готова Донеччина до холодів? -  розкажуть комунальники на

Чи готова Донеччина до холодів? - розкажуть комунальники на "UA: ДОНБАС"

29 сер. 2019

29 серпня о 19:20 у краматорській студії  проекту #Звіти_наживо на «UA: ДОНБАС» звітуватиме заступниця директора департаменту ЖКГ Донецької ОДА Лариса Гусева. 

Говоритимемо про підготовку до опалювального сезону – установку лічильників на будинок, запуск котелень, наявність палива. Також торкнемося питання стану комунікацій та здійснення водопостачання. Якщо Ви маєте власні запитання стосовно готовності області до холодів, то сформулюйте їх у пост чи коментар у мережі Facebook та додайте хештег #запитай_ Гусеву. Найгостріші з них ведучі #Звітів_наживо озвучать та обговорять у програмі.

Окрім цього, глядачі телеканалу UA: Донбас можуть телефонувати у студію прямого ефіру —(050)210-08-98. Пряма трансляція #Звітів_наживо — на офіційній сторінці  офіційній сторінці UA: Донбас у Facebook та на сайті Суспільного Донбас у розділі «Онлайн».

 

Нагадаємо, #Звіти_наживо — це всеукраїнський проєкт команди UA: СУСПІЛЬНЕ МОВЛЕННЯ, де чиновники та посадовці різних рангів і структур звітують про роботу своїх підрозділів: як про досягнення, так і про помилки.  До обговорення в прямому ефірі залучають журналістів, незалежних експертів та громадськість. Тривалість кожних #Звітів_наживо — 52 хвилини.