Чи приведуть Україну недоліки дипломатії до переговорів з рф? — «Новий відлік» на Суспільному

Чи приведуть Україну недоліки дипломатії до переговорів з рф? — «Новий відлік» на Суспільному

14 бер. 2024

14 березня о 21:00 дивіться прем’єрний випуск другого сезону суспільно-політичного токшоу Суспільного «Новий відлік»

Під час дискусії у студії Суспільного ведучі проєкту Андрій Діхтяренко та Власта Лазур обговорять з гостями прямого ефіру:

Читайте також: Оновлене токшоу «Новий відлік» — із 14 березня на Суспільному

Проєкт «Новий відлік» виходить у прямому ефірі місцевих каналів Суспільного (Суспільне Вінниця, Суспільне Кропивницький, Суспільне Хмельницький, Суспільне Черкаси на інші), на Українському Радіо та ютуб-каналі Першого

Нагадаємо, «Новий відлік» — незалежний дискусійний майданчик Суспільного для обговорення ключових подій сьогодення та майбутнього України. У другому сезоні команда проєкту розширює географію дискусії та масштабує її на всю країну, запрошуючи до участі у токшоу представників громад із різних регіонів. Співведучою Андрія Діхтяренка стала журналістка Радіо Свобода Власта Лазур. Ведучі є модераторами студійної дискусії й стежать, щоб вона не виходила за рамки журналістських стандартів, а також повноцінними учасниками обговорення.

Суспільне Мовлення — незалежна медіакомпанія з потужним охопленням на всіх платформах: телеканали Перший, Суспільне Новини, Суспільне Культура, Суспільне Спорт та національна мережа місцевих каналів; радіостанції Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура, Радіоточка. Лише перевірені новини читайте на сайті suspilne.media, на національних і місцевих діджитал-платформах. Ми мовимо мовами нацспільнот, представляємо Україну на Євробаченні, розвиваємо дитячий ресурс «Бробакс», навчаємо медіаспільноту в Академії Суспільного Мовлення. Маємо Суспільне Медіатека — платформу унікальних відео та аудіо Суспільного від 1950-х і до сьогодні. Захищаємо свободи в Україні.