"UA: Донбас" звітує за рік роботи

4 жов. 2019

"UA: Донбас" звітує про свою діяльність за рік. Завдяки співпраці з міжнародними партнерами вдалося залучити приблизно 180 тисяч доларів та відкрити нову студію, посилити технічну базу й покращити якість візуальної картинки та звуку.

За 8 місяців колективу "UA: Донбас" вдалося перетворити занедбаний поверх на професійну студію.
Завдяки грантовій допомозі закупили студійні меблі та будівельні матеріали, забезпечили наставницьку підтримку телевізійної команди та менторську допомогу трьох наставників протягом 5 місяців:

  • Орест Ребман (шеф-редактор інформаційної служби телеканалу ICTV) — новини,
  • Павло Казарін (ведучий телеканалу ICTV) — суспільно-політичний напрям,
  • Жанна Кузнєцова (шеф-редакторка проекту «Спільно») — ранкове шоу.

Під керівництвом менеджера створено умови, завдяки яким, у новій студії Ранкове шоу "Донбас lite" має змогу запрошувати великі творчі колективи. Ранкова програма здобула велику кількість рубрик, які суттєво збільшили аудиторію, про що свідчать збільшення переглядів в мережі інтернет.

Нагадаємо, двогодинне інформаційно-пізнавальне ранкове ток-шоу «Донбас lite» ведуть Світлана Попова, Кирило Ніколенко та Микита Ільїн. Воно виходить щодня у прямому ефірі, стартуючи о 7: 00. «Передача, яка бадьорить та заряджає енергією на увесь день. На глядачів «Донбас lite» чекають актуальні новини, цікаві інтерв’ю, поради та гумор, а ще – рецепти смачних сніданків та перевтілення в людей різних професій».  

Також нова студія дала можливість проводити й інші проєкт, такі як: "День міста Сєвєродонецьк", "День захисту дітей", "Виборчий округ: Співбесіда".

За період передвиборчої агітації філія заробила 696 506 гривень. З них 374 279-гроші з ОВК, а 344 233-гроші з виборчих штабів кандидатів та партій.

Нова студія дозволила вилучити певні технічні засоби, завдяки, яким, силами працівників UA:ДОНБАС власноруч облаштували на базі автомобіля "Соболь" мобільну ПТС, яка трансформується зі студійного обладнання. Нова техніка та ПТС дозволили проводити регулярні прямі включення з місця подій.

У 2019 році для радіо "Голос Донбасу" було придбано ефірний комп`ютер. Проведено профілактичні роботи для сталого зв`язку з сервером "UA:Донбас" для ведення прямих ефірів.

На радіо "Пульс" модернізовано систему внутрішнього зв`язку між студіями ТБ і РМ, що дало можливість проведення спецпроектів, програм "Звіти наживо", "Тема дня" у прямому ефірі.

В офіс Краматорська було обладнано телевізійну студію, з якої наживо виходять в ефір випуски новин та "Тема дня".

Знімальні групи з кожної області пройшли спеціальні тренінги від Міністерства Оборони України та отримали змогу працювати на передових позиціях.

Кількість переглядів новинних сюжетів та підписників на сторінці у Facebook зросла. Максимальна кількість переглядів одного відео 779 тис. Кількість підписників за рік збільшилася з 7202 до 21409.

Ми чекаємо від Вас побажань, коментарів та зауважень щодо нашої роботи.

Переглянути повну версію звіту можна за посиланням.

 Ми вирішили нагадати, де в мережі нас шукати. Отож, наші новини ви можете читати та дивитись у:
📌 Facebook https://www.facebook.com/suspilne.donbas
📌 Instagram → https://www.instagram.com/tv.uadonbas/
📌 Telegram → https://t.me/uadonbas
📌 Twitter → https://twitter.com/tvuadonbas