Більше діла-менше слів? Як сєвєродонецькі можновладці реагують на критику в соцмережах

Більше діла-менше слів? Як сєвєродонецькі можновладці реагують на критику в соцмережах

7 лис. 2019

Наша редакція провела експеримент, щоб дізнатися, як місцеві чиновники реагують на критику та пропозиції в соцмережах саме від жителів Сєвєродонецька, а не журналістів. Для цього ми написали три коментарі від імені містянки Інни Кропивкиної. Що з цього вийшло, читайте далі.

Спочатку ми запитали у виконуючого обов’язки міського голови Сєвєродонецька В’ячеслава Ткачука, чому його обіцянки не відповідають дійсності. А саме, про відкриття після ремонту світломузичного фонтану, яке запланували до кінця травня 2019-го року.  

Відповідь так і не отримали. Потім ми запитали, чому в.о. міського голови власноруч саджає квіти, замість того, щоб доручити це спеціалістам. Це зауваження також залишилося без уваги.

Також запитали у заступника міського голови з питань житлово-комунального господарства Григорія Пригеби, чому після його заяви про початок опалювального сезону, у деяких будинках батареї ледь теплі, а в інших опалення не включили й досі. Пригеба запитав адресу будинку. За добу листування далі не просунулось.

Слід додати, що для деяких сєвєродонецьких чиновників, навпаки, звична справа емоційно відповідати на пости в соцмережах. Найчастіше в перепалки вступає заступник міського голови Олексій Свєтіков.