Збалансовані новини без маніпуляцій на UA: ДОНБАС

Збалансовані новини без маніпуляцій на UA: ДОНБАС

27 бер. 2020

Станом на 27 березня у Луганській  області офіційно зафіксовано 1 випадок захворювання на коронавірусну інфекцію у Донецькій - 2.

Команда UA: ДОНБАС в умовах оголошеної надзвичайної ситуації продовжує інформувати жителів області про випадки поширення COVID-19 та карантинні заходи. 

Суспільний мовник постійно транслює в ефірі телеканалу UA: ДОНБАС та на своїй сторінці у facebook  брифінги за участі керівництва області та міста, очільників обласного управління охорони здоров’я та обласного лабораторного центру, які інформують про розвиток подій, розповідають, що робить влада в даній ситуації та відповідають на питання журналістів.

«Враховуючи ситуацію, частину працівників ми перевели на дистанційну роботу. Але тільки тих, на чию роботу це не сильно впливає. Зараз дуже важливо, аби люди отримували офіційну інформацію, а не розповсюджували плітки. Тож ми кидаємо багато сил саме на те, щоб люди отримували усю необхідну інформацію щодо поширення короновірусу Covid-19. Але ми розуміємо, що регіон живе не лише цим. Тож продовжуємо розповідати й про інші події»,— розповів т.в.о. продюсера UA: ДОНБАС  Олександр Марченко. 

Оперативну інформацію від UA: ДОНБАС шукайте на цифрових платформах: 

 

Нагадаємо, станом на 10:00 годину 27 березня в Україні лабораторно підтвердили 218 випадків  коронавірусної хвороби COVID-19. В Україні оголосили надзвичайну ситуацію.

 

Із 18 березня до 24 квітня команда  UA: ДОНБАС працює зі змінами, зважаючи на загальнонаціональний карантин у зв’язку із поширенням вірусу COVID-19. 

 

Крім цього, на Суспільному щобудня виходить всеукраїнський міжплатформовий марафон «На карантині».