Суспільне запускає онлайн-курси англійської мови для працівників

Суспільне запускає онлайн-курси англійської мови для працівників

9 кві. 2020

Академія суспільного мовлення запускає набір на онлайн-курс англійської мови для команди Суспільного. Це вже четвертий набір на корпоративне навчання іноземної мови, однак відтепер його планують проводити на постійних засадах і вперше — дистанційно.

«Карантин — не привід відмовлятися від занять. Саме тому ми вирішили перевести частину тренінгів для працівників у режим онлайн-навчання. Курси англійської — одні з найпопулярніших серед наших працівників, адже знання іноземної мови потрібне більшості з нас. Це також чудовий спосіб тримати зв’язок із командою поза роботою, спілкуватися одне з одним більше попри всі обмеження карантину», — розповіла директорка з управління персоналом Вікторія Сидоренко.

Курси англійської для працівників Суспільного безкоштовні, їхню програму адаптували для медійників. Навчання триватиме два місяці. Уроки в невеликих групах відбуватимуться онлайн два рази на тиждень, кожен — півтори години. Такий формат дає змогу ефективно навчати учасників із рівнем вище від Elementary. 

«Наша мета — підвищити рівень знання англійської мови працівників і тим самим посприяти не лише розвитку кожного, а й Суспільного, покращуючи якість співпраці з міжнародними організаціями та суспільними мовниками Європи й світу», — прокоментувала менеджерка Академії суспільного мовлення Ярослава Камінська.

Викладатиме англійську мову в Академії суспільного мовлення Ольга Андрієнко. Вона співпрацювала з British Council і кілька років поспіль викладала курси англійської для команди Суспільного.

Якщо ви працівник/ця Суспільного мовника й бажаєте пройти курси англійської:

  • заповнюйте Google-форму до 14 квітня 17:00 за посиланням;
  • після заповнення анкети проходьте коротке тестування та онлайн-співбесіду для підтвердження рівня знання мови;
  • чекайте результатів співбесіди: групи сформують за рівнями;
  • підтвердження участі в навчанні надійде на пошту до 18 квітня.

Якщо маєте запитання, пишіть на пошту academy.suspilne.media@gmail.com. Також підписуйтеся на телеграм-канал Академії суспільного мовлення.