Команда Суспільного UA: ДОНБАС інформуватиме про найважливіше у день виборів

Команда Суспільного UA: ДОНБАС інформуватиме про найважливіше у день виборів

23 жов. 2020

25 жовтня в Україні відбудуться місцеві вибори. Команда телеканалу UA: ДОНБАС та Суспільного радіо інформуватиме про найважливіші події у день голосування. 

«На виборах працюватиме майже увесь склад філії. Виходитимуть новини на телебаченні, радіо та на діджитал-платформі Суспільного UA: ДОНБАС. Висвітлюватиметься виборчий процес від відкриття виборчих дільниць й до завершення підрахунку голосів (звісно, якщо не буде сильно затягуватися процес). Адже журналісти працюватимуть вдень, а також вночі (на виборчих дільницях під час підрахунку голосів)», — розповів т.в.о. продюсера UA: ДОНБАС Олександр Марченко. 

Телевізійна команда Суспільного UA: ДОНБАС готує випуски телевізійних новин у неділю о 14:00 і 17:00, де наживо розповідатиме про ситуацію на дільницях та голосування, яке цьогоріч відбуватиметься за певними правилами через карантин.

О 19:00 на телеканалі UA: ДОНБАС — спецвипуск прямоефірного шоу «Сьогодні. Головне», який розпочнеться із випуску новин. Пізніше у програмі ведучі Суспільного обговорять перші підсумки дня виборів разом з експертами. 

«З 19 до 20 години на телебаченні та радіо транслюватиметься проєкт "Сьогодні. Головне", де редактори підберуть усе найцікавіше за день в регіоні. І все обговорюватиметься з представниками організацій, які займаються моніторингом виборчого процесу. Після цього буде всеукраїнський марафон. В якому також плануються включення з нашого регіону», — зазначив Олександр Марченко. 

Читайте також: «Виборчий округ. Місцеві» — UA: ДОНБАС запрошує кандидатів на дискусію в прямому ефірі

О 20:00 буде озвучено результати екзит-полів у міжрегіональному проєкті «Суспільна студія», який транслюватимуть всі регіональні філії. Прямий ефір програми заплановано до 02:00 понеділка. 

Команда Суспільного радіо готується до марафону в день виборів. Щогодини слухайте на хвилях UA: Українське радіо Пульс оперативну інформацію про хід голосування, включення з дільниць, коментарі представників Комітету виборців України та незалежних спостерігачів. 

На UA: Українське радіо Луганщина вийде регіональний інформаційний випуск о 12:10 і 17:10. 

Оперативні новини про вибори на Донбасі — на діджитал-платформах Суспільного: сайт suspilne.media, сторінці UA: ДОНБАС у Facebook, Instagram-сторінка, YouTube-каналі філії та Telegram-каналі.

«Найбільша відповідальність в цей день буде саме на наших регіональних ньюзрумах. Вони готують для своєї місцевої аудиторії три телевізійні випуски Новин, працюватимуть для загальнонаціональних Новин на UA: ПЕРШИЙ. Закриватимуть своїми включеннями і репортажами щогодинні ефіри на Українському радіо. Новини на радіо Промінь. Ну і, звісно, цифрові платформи — найоперативніші майданчики. Не забуваємо, що і вечірній марафон Суспільної Студії теж частково буде підтримуватись кореспондентами Новин», — розповів генеральний продюсер інформаційного мовлення Суспільного Федір Скрипник.

Нагадаємо, 21 вересня на UA: ДОНБАС стартувала оновлена вечірня інформаційно-аналітична програма — «Сьогодні. Головне». Щобудня о 19:00 у прямому ефірі на глядачів чекає підсумковий випуск місцевих новин з аналізом найважливіших подій від команди редакторів «Теми дня».