«У нас усе культурно» на UA: Радіо Культура вийде з радіомостом зі Старобільськом

«У нас усе культурно» на UA: Радіо Культура вийде з радіомостом зі Старобільськом

21 тра. 2021

У суботу,  22 травня, о 14:10 авторська програма Олени Гусейнової «У нас усе культурно» на UA: Радіо Культура вийде в ефір у вигляді прямого радіомосту з літературною сценою рок-фестивалю «Зі сходу до заходу», що проходитиме у Старобільську Луганської області. 

Таким чином слухачі UA: Радіо Культура зможуть наживо почути, що відбувається на літературній сцені найбільшого на Луганщині рок-фестивалю.

Читайте також: Легенда повертається: UA: Радіо Промінь запускає оновлений «Хіт-парад 12 – 2»

Співведучим з місця події стане модератор літературної сцени фестивалю, письменник Сергій Жадан. Гості програми: письменниця і перекладачка Катерина Калитко та режисер, сценарист і письменник Олег Сенцов.

Слухачі разом з гостями фестивалю розмірковуватимуть про те, що знаходиться між Сходом та Заходом, про те, яке значення має читання та написання текстів в ув’язненні, а також про те, як нам усім живеться у суспільстві, де зовсім поруч знову є політв’язні.

Після закінчення радіомосту на літературній сцені рок-фестивалю відбудуться читання наживо Артема ПолежакиКатерини Калитко та Олега Сенцова

«Зі сходу до заходу» — щорічний рок-фестиваль, що відбувається на Луганщині. 2021 року він відбудеться 22 травня на центральній площі міста Старобільськ. Хедлайнерами цьогорічного фестивалю стануть гурти «ТНМК» та «Жадан і Собаки». Також у програмі фестивалю: мотозаїзд, виставка мото- та кастомтехніки, пішохідні екскурсії містом Старобільськ. О 14:00 в Міському парку культури та відпочинку в рамках рок-фестивалю відкриється літературний майданчик «Дике поле» за участю письменників та поетів Олега Сенцова, Артема Полежаки й Катерини Калитко. 

UA: Радіо Культура — головний осередок культурного життя країни в радіопросторі. У Києві мовить на хвилі 97,6 FM. Дізнатися FM-частоти в інших містах можна за посиланням. Усі канали Суспільного радіо можна слухати також в мобільному застосунку suspilne.radio та на сайті ukr.radio.