Минулої ночі в Маріуполі сталися 3 ДТП: є загиблі та травмовані. ФОТО

15:09, 21 лют. 2019
 
Минулої ночі в Маріуполі сталися 3 ДТП: є загиблі та травмовані. ФОТО

Минулої ночі, з 20 на 21 лютого, в Маріуполі сталися 3 дорожньо-транспортні пригоди. В результаті загинула одна людина, ще одна опинилась в лікарні. Крім того, від наїзду авто загинув кінь.

Про це повідомили у прес-службі Патрульної поліції Донеччини.

Зокрема, за інформацією Центрального ВП, о 22:30 на вулиці Торговій водій автомобілю «ВАЗ 21013» скоїв наїзд на електроопору. Від удару авто перевернулося. Внаслідок отриманих травм загинула пасажирка легковика - 22-річна дівчина.

- Наразі водія затримано та слідчі Центрального відділу поліції встановлюють повні обставини того, що сталося, - зазначають у повідомленні.

- За фактом відкрито кримінальне провадження  з попередньою кваліфікацією за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 8 років.

Крім того, як розповіли у патрульній поліції, близько 22:00 поблизу селища Агробаза водій автомобілю Skoda Octavia наїхав на коня. Чоловіка з численними травмами шпиталізували до медичного закладу, тварина загинула на місці.

О 6 годині ранку сьогодні, 21 лютого, на вулиці Парашутній сталося зіткнення мікроавтобусу Citroen та Daewoo. Водія легковика із травмами госпіталізували до лікарні.

- У всіх випадках обставини подій встановлюють слідчі, - додали у патрульній поліції Донеччини.