У Покровську чоловік насмерть забив батька ніжкою табурета

8:14, 22 лют. 2019
 
У Покровську чоловік насмерть забив батька ніжкою табурета

Під час розпивання спиртних напоїв житель Покровського району побив свого батька ніжкою табурета. Від отриманих травм голови 55-річний чоловік помер. Підозрюваного затримали на місці злочину.

Про це повідомили у прес-службі Покровського відділу поліції.

За словами правоохоронців, до чергової частини Покровського відділу поліції звернувся 22-річний житель Юр’ївки Покровського району. Він розповів, що на підлозі в будинку знайшов свого скривавленого батька, а поряд — брата у стані алкогольного сп’яніння.

— На місце події була направлена слідчо-оперативна група Покровського відділу поліції. Під час перевірки було встановлено, що напередодні ввечері загиблий, разом зі своїм 31-річним сином розпивали спиртні напої. Пізно вночі між сп’янілими чоловіками виник конфлікт, який переріс у бійку. В ході «з’ясування стосунків» чоловік схопив ніжку від табурета та наніс кілька ударів по голові своєму батькові, — йдеться в повідомленні.

Від отриманих травм той помер.

Підозрюваного затримали в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України та повідомили про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років.