У Рубіжному на смітнику знайшли мертве немовля, матір шукають. ФОТО

9:10, 14 бер. 2019
 
У Рубіжному на смітнику знайшли мертве немовля, матір шукають. ФОТО

Тіло новонародженого хлопчика знаходилось у коробці з-під взуття. Його виявили учора, 13 березня, на смітнику по вулиці Менделєєва у Рубіжному.

Про це повідомила речниця поліції Луганщини Тетяна Погукай.

За словами правоохоронців, повідомлення про виявлення тіла новонародженого за магазином «Веселка» надійшло до чергової частини Рубіжанського відділу поліції від аноніма.

– Під час огляду місця події співробітники слідчо-оперативної групи виявили поліетиленовий пакет, в якому знаходився коробок з-під взуття. Саме у цій коробці й було мертве тіло новонародженої дитини чоловічої статі, – йдеться в повідомленні.

Як зазначила Тетяна Погукай, наразі за наказом начальника ГУНП створили посилену слідчо-оперативну групу, яка встановлює обставини події та розшукує матір дитини.

– Труп дитини направлений на комплексну судово-медичну експертизу для встановлення причини смерті. На підставі висновку судово-медичної експертизи буде надана правова кваліфікація даної події. За даним фактом відкрите кримінальне провадження за статтею 117 КК України (Умисне вбивство матір’ю свої новонародженої дитини), – додали в поліції.