В Маріуполі знайшли водія, що пошкодив три автівки та автобус. ФОТО

14:19, 15 бер. 2019
 
В Маріуполі знайшли водія, що пошкодив три автівки та автобус. ФОТО

У Маріуполі відшукали водія, що скоїв ДТП із трьома автівками на стоянці та зачепив автобус, коли тікав з місця пригоди. Пошуки тривали упродовж тижня.

Про це повідомили у прес-службі Патрульної поліції Донеччини.

Так, за словами правоохоронців, 5 березня на лінію «102» зателефонував чоловік та повідомив, що він переслідує ВАЗ, який щойно скоїв зіткнення з легковиками та автобусом.

– Як виявилося пізніше, невстановлений водій на транспортному засобі ВАЗ 2016 на парковці торговельного центру не впорався з керуванням та здійснив наїзд на припарковані автомобілі Daewoo, ЗАЗ та Ford, після чого покинув місце ДТП та поїхав в сторону бульвару Шевченка, зачепивши при цьому кузов автобусу Богдан, – розповіли інспектори.

Тікаючи, водій покинув легковик у дворі на вулиці Котляревського. Оскільки авто було в ДТП та заважало руху, його евакуювали на штрафмайданчик.

– Відділ розшуку патрульної поліції впродовж тижня розшукував винуватця пригоди. Виявилося, що автомобіль належить літній жінці, яка багато років тому продала його «за техпаспортом». В подальшому, у ВАЗа аналогічно змінилося ще 2 хазяїни. Врешті, поліцейським вдалося відшукати водія, який того дня пошкодив всі транспортні засоби, – йдеться в повідомленні.

Ним виявився 19-річний житель Маріуполя, що не має посвідчення водія. Тепер він постане перед судом за вчинення дорожньо-транспортних пригод та залишення місця аварії.