У Слов’янську нетверезий водій збив патрульного: авто зупиняли з погонею. ФОТО

16:09, 12 кві. 2019
 
У Слов’янську нетверезий водій збив патрульного: авто зупиняли з погонею. ФОТО

Водія Хюндай у Слов’янську зупинили через порушення ПДР, але чоловік не схотів виконувати вимоги поліціянтів: зачинився всередині, а потім намагався поїхати, збивши інспектора. На допомогу прийшов інший співробітник патрульної поліції - порушника зупинили за містом, коли в того закінчилось пальне.

Подія, як передає прес-служба Патрульної поліції України сталась у Слов’янську учора, 11 квітня.

Зазначають, що патрульні зупинили транспортний засіб через порушення ПДР, але кермувальник зачинився всередині. Коли поліцейський вирішив зафіксувати номерні знаки - водій завів авто, збив патрульного та поїхав далі із тим на капоті. Стріляти по колесах, за інформацією прес-служби відомства, було небезпечно, адже в салоні авто перебувала дитина та ще один пасажир.

У цей час повз місце події їхав інший співробітник патрульної поліції, він почав переслідування.

- Близько 10 хвилин поліцейське авто намагалося заблокувати правопорушника, але той зупинився тільки коли в нього закінчилося пальне, в декількох кілометрах від міста, - йдеться в повідомленні.

Виявилось, що за кермом перебував 34-річний чоловік із ознаками алкогольного сп’яніння, на нього патрульні склали адміністративні матеріали за ст. 130 КУпАП (Керування в стані сп’яніння), ст.126 КУпАП (Керування без документів) та за ст. 122-2 КУпАП (Невиконання вимог про зупинку). На місце події викликали слідчо-оперативну групу Слов’янського відділу поліції та лікарів. 

У поліції додають, що чоловіка вже притягували до відповідальності за нетверезе керування. Зараз відносно нього тривають слідчі дії в іншій справі.

Інспектор, на якого скоїли наїзд, перебуває у травматологічному відділенні лікарні.