На Луганщині почнуть облаштування дороги між с. Зоринівка та Олексіївка

13:58, 19 тра. 2019
 
На Луганщині почнуть облаштування дороги між с. Зоринівка та Олексіївка

З 19 травня має початись облаштування грунтової дороги, в об’їзд перекритої ділянки, між селищами Зоринівка та Олексіївка, Міловського району, що на Луганщині. Про це в ефірі передачі «Тема дня»  сказав Іван Бухтіяров — журналіст Громадського телебачення.

- На зустрічі з мешканцями району прикордонники та місцева влада обіцяли, що грунтова дорога буде відповідати технічним нормам. Наприклад, будуть побудовані стоки для води. Проходити вона буде по український території. Роботи мають розпочатись в цю неділю, -сказав Бухтіяров. 

У свою чергу, Віталій Рукавіцин — заступник голови Міловської райдержадміністрації в коментарі новинам UA:Донбас зазначив, що на облаштування шляху виділено 3 млн. грн Службі автомобільних доріг Луганської області. Ці кошти будуть витрачені на створення проектної документації.

Нагадаємо, 17 травня мешканці Міловського району вийшли на мітинг проти перекриття дороги на ділянці між селищами Зоринівка та Олексіївка. Ділянка перекрита українськими прикордонниками на вимогу російської сторони. Перекритий 4 кілометровий відрізок проходить територією РФ.