На Лиманщині у ДТП загинуло 2 людей. Оновлено

9:51, 20 тра. 2019
 
На Лиманщині у ДТП загинуло 2 людей. Оновлено

Вчора, 19 травня, двоє людей загинуло та двоє дітей отримали травми у результаті ДТП у Лиманському районі Донецької області.

Про це повідомляє ГУ ДСНС України у Донецькій області.

- 19 травня о 21:53 на телефон Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, що сталася поблизу залізничної станції «Брусіно» у Лиманському районі на Донеччині. На місце події були направлені чергові відділення 21-го Державного пожежно-рятувального загону, — повідомили рятувальники.

Рятувальники з’ясували, що водій легкового автомобіля не впорався з керуванням та з’їхав у кювет. В результаті аварії загинули чоловік, 1976 року народження, та жінка, 1988 року народження. Також травмувалися двоє 5-ти та 10-ти річних дітей. Дітей направили до реанімаційного відділення Лиманської міської лікарні.

Аби вилучити тіла загиблих бійці ДСНС застосували бензоріз та пневмоінструмент.

ОНОВЛЕНО.

П’ятирічний хлопчик сьогодні вранці помер у лікарні. За життя іншої дитини борються медики. Про це повідомляє прес-служба поліції Донецької області.

- Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за кваліфікацією: ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України. Проводиться досудове розслідування, — додали у повідомленні.