ООС: 32 обстріли, поранено та травмовано 7 українських військових

9:24, 26 чер. 2019
 
ООС: 32 обстріли, поранено та травмовано 7 українських військових

Учора, 25 червня, збройні формування Російської Федерації 32 рази порушили режим припинення вогню. З них п’ять разів – із застосуванням заборонених Мінськими угодами мінометів калібру 120 та 82 мм. 5 поранених та 2 травмованих військових.

Про це йдеться у ранковому зведенні прес-центру ООС від 26 червня.

За словами військових поблизу Авдіївки, Мар’їнки, Опитного, Водяного, Новотроїцького, Невельського, Талаківки, Широкиного та Богданівки бойовики стріляли з мінометів калібру 120 та 82 мм, озброєння БМП, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Таке ж озброєння окупанти використали біля Шумів, Південного, Кримського, Новолуганського, Травневого та Зайцевого. 

- За минулу добу 5 українських військовослужбовців отримали поранення, ще двоє – бойове травмування, - йдеться в повідомленні. - На кожен обстріл противник отримав адекватну відповідь з озброєння, що не суперечить Мінським домовленостям. За даними розвідки, 25 червня двох окупантів поранено.

Від початку поточної доби, додають військові, ворог 9 разів обстріляв позиції Об’єднаних сил: поблизу Широкиного, Старогнатівки, Богданівки, Павлополя, Водяного, Новоселівки Другої та Новолуганського.