Знесені стовби та розбита Tesla: на Луганщині за добу стались 4 ДТП. ФОТО

9:53, 12 лип. 2019
 
Знесені стовби та розбита Tesla: на Луганщині за добу стались 4 ДТП. ФОТО

У середу, 10 липня, на Луганщині стались 4 дорожньо-транспортні пригоди. Їх зафіксували у Новодружеську та Сєвєродонецьку.

Так, за інформацією прес-служби патрульної поліції області, вночі у Новодружеську на вулиці Шевченка невідомий водій зніс стовп електроопори та втік з місця події. Пізніше підозрюваного знайшли та притягнули до адміністративної відповідальності.

У Сєвєродонецьку близько 8 години ранку на перехресті вулиць Новікова та Молодіжна водій мотоцикла Spark потрапив під колеса ГАЗ 32213. Внаслідок аварії чоловіка із травмами доставили до міської лікарні. Надалі справу передали слідчо-оперативній групі.

Того ж дня близько 14:00 на проспекті Центральному автомобіля Tesla, не впоравшись з керуванням, виїхав за межі проїзної частини та зіткнувся з комунікаційною спорудою, зачепивши дорожній знак. За словами керманича, на його смугу руху несподівано виїхав велосипедист, тому аби уникнути зіткнення водій виїхав на узбіччя. Матеріали справи, за словами патрульних, передали до суду.

Крім того, біля торговельного центру на проспекті Центральному водій Daewoo не врахував дорожньої обстановки та, виїжджаючи з парковки, зачепив автомобіль Suzuki. Обидва автомобілі отримали незначні механічні пошкодження.