На Донеччині в результаті зіткнення з авто загинули водій та пасажир мопеда. ОНОВЛЕНО ФОТО

14:04, 16 лип. 2019
 
На Донеччині в результаті зіткнення з авто загинули водій та пасажир мопеда. ОНОВЛЕНО ФОТО

На Донеччині розслідують дорожньо-транспортну пригоду з автомобілем та мопедом, де загинули двоє людей. Підозрювану затримали.

За інформацією прес-служби прокуратури Донеччини, аварія сталась учора, 15 липня, близько 14:50 у Максимільянівці на дорозі «Мар’їнка-Горняк».

- У ході першочергових слідчих дій встановлено, 45-річна водій автомобіля «AUDI A6» проігнорувавши дорожній знак  «Дати дорогу», при виїзді на перехрестя з головною дорогою на вул. Центральній, не надала перевагу та  допустила зіткнення з мопедом «Viper MT50UT15» в результаті якого, виїхала за межі проїжджої частини та скоїла наїзд на приватний будинок, - йдеться в повідомленні.

Внаслідок ДТП 58-річний водій мопеда та його 34-річний син загинули на місці. Водій автомобіля зазнала незначних травм.

У поліції додають, що відомості за даним фактом внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили загибель кількох осіб) КК України.

Водійку «AUDI A6» затримали у порядку ст. 208 КПК України. Вирішують питання щодо повідомлення їй про підозру у скоєнні інкримінованого злочину та готують клопотання до суду про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Наразі досудове розслідування триває.