Житель Волноваського району вбив дружину та пасинка

14:42, 19 сер. 2019
 
Житель Волноваського району вбив дружину та пасинка

В селищі Ольгінка чоловік ножем завдав поранення своїй дружині та пасинку. Після скоєного чоловік намагався покінчити життя самогубством. 

Про це повідомляє Волноваський відділ поліції.

- До поліції повідомили про те, що на приватному подвір’ї сталося вбивство 58-річної жінки та її 30-річного сина. Жінка займалася хатніми справами, коли чоловік з невідомих причин декілька разів вдарив її ножем у спину. Потерпілій вдалося вибігти по допомогу до сусідів, а зловмисник у цей час напав на свого пасинка, який спав на дивані. Зрозумівши, що накоїв, чоловік завдав собі тілесні ушкодження та втік. Поліцейські знайшли підозрюваного по слідах крові, - йдеться у повідомленні. 

За словами правоохоронців, внаслідок отриманих поранень жінка померла дорогою у лікарню, а її сина, знайшли у дворі без ознак життя.

- Поліцейські зібрали достатню доказову базу причетності підозрюваного до вбивства. Наразі він перебуває у лікарні. Чоловіку повідомлено про підозру за п. 1 ч. 2 ст. 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічним позбавленням волі, - йдеться у повідомленні.

Досудове розслідування триває.