Чи законне будівництво багатоповерхівки у Рубіжному

16:17, 3 вер. 2019
 
Чи законне будівництво багатоповерхівки у Рубіжному

Сьогодні у вівторок о 19 годині відбудеться зустріч першого заступника голови Луганської облдержадміністрації Юрія Погуляйка з представниками прокуратури, щодо законності будівництва дев’ятиповерхівки у Рубіжному.

Нагадаємо, будівництво 109 квартир для переселенців розпочалось у 2017 році, ремонтували будинок за гроші обласного бюджету. На його побудову за документами пішло 72 мільйони гривень, проте підрядник ТОВ БК «Будсистема» освоїв 62 мільйони.  Здати дім в експлуатацію підрядник не може, оскільки не отримав 7 мільйонів за пакет документів. Перший заступник голови Луганської обласної адміністрації Юрій Погуляйко говорить, що наразі  не має документів про законність побудови цього дому.

- На сьогодні мені не пояснили і не принесли документи, які підтверджують законність цієї побудови. Звідки з’явилась ця будова? Хто ухвалив рішення вкласти туди гроші? Черга. Питаю: «Де список людей, які мають отримати квартири?» На сьогодні мені відповідь ніхто не надав.  Я офіційно кажу, що Гарбуз минулий голова, Філь колишній перший заступник голови,  мають приїхати сюди  і надати роз’яснення, - розповів перший заступник голови Луганської обласної адміністрації Юрій Погуляйко.