Був із батьком та ще 3 дітьми: у поліції розповіли подробиці загибелі 2-річного хлопчика у Добропіллі

11:45, 11 вер. 2019
 
Був із батьком та ще 3 дітьми: у поліції розповіли подробиці загибелі 2-річного хлопчика у Добропіллі

Під час обвалу, що стався на піщаному кар’єрі у Добропіллі, поряд із загиблим хлопчиком перебував батько та ще троє дітей.

Про це повідомили у прес-службі Покровського відділу поліції.

За словами правоохоронців, повідомлення про подію надійшло від диспетчера ДСНС до чергової частини Добропільського відділення поліції вчора близько 20:16.

Попередньо встановили, що 46-річний чоловік разом зі своїм 2-річним сином та ще трьома дітьми прийшли у кар’єр набрати піску. Раптом великий шар обвалився та засипав дитину.

- На місце події були викликані рятувальники, які одразу почали проводити розкопки для пошуку дитини. В результаті пошукових робіт хлопчика відкопали та передали співробітникам швидкої медичної допомоги. На жаль, дитину врятувати не вдалося, - розповіли в поліції.

Відомості про подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за п.2 ч. 2 ст. 115 із позначкою «Нещасний випадок» Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, як ми повідомляли раніше, учора о 19:05 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про те, що у Добропіллі на території піщаного кар’єру 2-річну дитину засипало шаром піску.