ООС: Бойовики обстріляли ділянку розведення сил поблизу Золотого, є поранений

9:01, 10 жов. 2019
 
ООС: Бойовики обстріляли ділянку розведення сил поблизу Золотого, є поранений

Учора, 9 жовтня, збройні формування Російської Федерації та її найманці 24 рази порушили режим припинення вогню. Противник обстрілював позиції підрозділів Об’єднаних сил із заборонених Мінськими угодами артилерійських систем калібру 122 мм, мінометів калібру 120 мм та 82 мм, а також з гранатометів різних систем та стрілецької зброї.

Порушуючи Мінські угоди, противник навмисне обстріляв ділянку розведення сил і засобів в районі Золотого з міномета калібру 82 мм. Про це йдеться у ранковому зведенні пресцентру ООС від 10 жовтня.

За словами військових, 12 обстрілів зафіксували поблизу Красногорівки, Пісків, Лебединського, Водяного, Пищевика, Новотроїцького, Миколаївки, Павлополя, Новогнатівки, де застосували міномети калібру 120 та 82 мм, гранатомети різних систем та стрілецьку зброю.

Ще стільки ж разів артилерійські системи калібру 122 мм, заборонені міномети, гранатомети та стрілецьку зброю використали неподалік Новолуганського, Гладосового, Майорська, Кримського, Авдіївки та Новозванівки. 

Один український військовослужбовець зі складу отримав поранення.

Ще тричі, за інформацією ООС, бойовики стріляли від опівночі. Гранатомети та стрілецьку зброю застосували в районі Новотроїцького та Пищевика. Без втрат.