Готовність Лисичанська до опалювального сезону - коментує міський голова

11:12, 22 жов. 2019
 
Готовність Лисичанська до опалювального сезону - коментує міський голова

Через відключення енергетиками об’єктів водоканалу Лисичанськ може не увійти в опалювальний сезон. Про це в ефірі телепрограми «Тема дня» на UA: ДОНБАС розповів Сергій Шилін, міський голова Лисичанська.

- Все залежить від того, якщо ЛЕО буде продовжувати відключати міський водоканал, ми дійсно можемо не увійти в опалювальний сезон та можемо розморозити систему, - зазначив мер міста.

За словами Сергія Шиліна, місто до опалювального сезону готове.

- Проводили штаб щодо підготовки до опалювального сезону, на ньому були керівники комунальних підприємств, був керівник ЛЕО, міськводоканалу та тепломережі, також керівники ЖКГ та дорстрой, керівник ТМО та освіти. Практично все готово до початку сезону: тепломережа, водоканал сьогодні займається тим, що подав воду і майже увесь житловий масив заповнений та тепломережа тримає все це під тиском. Крайня межа включення - коли середньодобова температура сягатиме +8 градусів протягом трьох днів. Якщо дивитися прогноз погоди, це почнеться вже з 27 числа, йде мінусова температура і ми з 27 жовтня плануємо включити опалення у дитсадках, школах та лікарнях, - розповів Шилін.

Нагадаємо, 21 жовтня у Лисичанську оголосили надзвичайний стан, через відсутність водопостачання протягом 4 діб. 

Більше подробиць - дивіться у сюжеті за посиланням.