В Костянтинівці завершили ремонт покрівлі двоповерхівки

18:31, 20 лис. 2019
 
В Костянтинівці завершили ремонт покрівлі двоповерхівки

Сьогодні в Костянтинівці завершили ремонт покрівлі двоповерхівки на вулиці Соборній. Як розповіла місцева жителька Валентина Зарудна дах у цьому будинку не ремонтували 60 років. Покрівлі до кінця поточного року відремонтують в шести будинках. Нагадаємо, в місті 300 будинків в яких потрібно капітально ремонтувати дахи. 

Будівельники За п`ять днів роботи замінили несучі балки, перекрили шифером весь дах.

Відремонтували дах за гроші з обласного бюджету, ініціаторами ремонту виступили члени громадської організації “Розбудова та відродження Костянтинівки”

- Чотири місяці тому наша громадська організація проявила ініціативу, зробила запит в міську раду, стосовно аварійності покрівель в місті, в якому вони стані. Ми вивчаємо ситуацію, де накритичніші ситуації в нашому місті, щоб прийняти участь, допомогти. Ми звернулися в обладміністрацію, до нашого голови. На сьогоднішній день кошти вже виділені на ремонт покрівель, кошти вже перераховані на Костянтинівську міську раду і ось вже за першою адресою є ремонт, - розповіла голова громадської організації “Відродження та розбудова
Костянтинівки” Віолета Суханова.

За словами Наталі Виниченко, на капітальний ремонт покрівель шести будинків виділено 1 800 000 гривень.

Завтра почнуть ремонтувати покрівлю цієї двоповерхівки на вулиці Ціолковського, сюди сьогодні завезли будівельні матеріали — шифер та дошки.