На Луганщині затримали чоловіка, що вистрелив у сусіда з рушниці: поранений у реанімації

11:40, 28 лис. 2019
 
На Луганщині затримали чоловіка, що вистрелив у сусіда з рушниці: поранений у реанімації

На Луганщині під час конфлікту між сусідами раніше судимий чоловік вистрелив у опонента з рушниці. Поранений наразі у реанімації, підозрюваного - розшукали та затримали.

Про це повідомили у пресслужбі поліції Луганщини. 

За словами правоохоронців, до чергової частини Сватівського відділу поліції зателефонувала жінка та повідомила про те, що її чоловіка поранено.

- Співробітники слідчо-оперативної групи, які негайно виїхали на місце події, встановили, що між чоловіком заявниці та 44-річним місцевим мешканцем, який декілька місяців тому звільнився з місць позбавлення волі, де відбував покарання за заподіяння тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого, виникла сварка. Під час сварки підозрюваний з рушниці здійснив постріл у свого суперника, та, прихопивши зброю, втік, - йдеться в повідомленні.

Травмованого з вогнепальним пораненням черевної порожнини доставили до хірургічного відділення Сватівського РТМО, де він наразі непритомний перебуває у реанімаційному відділенні.

- Близько 15 години надійшов до лікарні чоловік з вогнепальним пораненням черевної порожнини, стан украй важкий. Екстрено бригада хірургів надавала допомогу. Стан хворого важкий, - розповів Суспільному заступник генерального директора комунального некомерційного підприємства "Сватівська багатопрофільна лікарня" Віктор Таран.

Під час спецоперації, що проводили у чотирьох районах області, підозрюваного затримали бійці спецпідрозділу.

За даним фактом відкрили кримінальне провадження за статтею 115 КК України (Умисне вбивство). Місце, де чоловік сховав зброю, встановлюють. Його затримали у порядку статті 208 КПК України і наразі вирішують питання про обрання запобіжного заходу.