Стріляв по будинках, авто та людях: на Луганщині затримали чоловіка з пневматичною зброєю

14:13, 29 лис. 2019
 
Стріляв по будинках, авто та людях: на Луганщині затримали чоловіка з пневматичною зброєю

У Рубіжному, що на Луганщині, затримали нетверезого чоловіка, що стріляв з пневматичної зброї у бік багатоповерхівок, авто та правоохоронців.

Подія сталась близько першої години ночі 29 листопада, передає пресслужба патрульної поліції Луганщини. Про стрілка інспекторам повідомив місцевий житель.

- Як пояснив заявник, він знаходився у своєму автомобілі та почув постріли, а озирнувшись навколо, побачив чоловіка, який робить постріли в сторону багатоповерхівок. Наблизившись до автомобіля, підозрілий чоловік почав стріляти в сторону автівки. Поки заявник викликав поліцію, чоловік пішов у невідомому напрямку, - розповіли у відомстві.

Патрульні розшукали чоловіка. На вимогу зупинитись та покласти підозрілий предмет на землю, він почав поводити себе агресивно та зробив постріл у бік патрульного.

- Чоловіка затримали. Як виявилось, громадянин знаходився в стані алкогольного сп’яніння. З якою метою він гуляв містом зі зброєю та лякав перехожих пояснити не зміг. При огляді зброї встановили, що вона пневматична. Надалі справою займається слідчий, - додали в патрульній поліції.

Нагадаємо, як ми повідомляли раніше, у занедбаній будівлі на Луганщині знайшли боєприпаси