У Станиці Луганській затримали чоловіка, який порізав обличчя 14-річному хлопцю

11:07, 11 лют. 2019
 
У Станиці Луганській затримали чоловіка, який порізав обличчя 14-річному хлопцю

29-річний чоловік у стані алкогольного сп’яніння канцелярським ножем розрізав дитині обличчя та втік з місця події. Хлопця прооперували, наразі він у лікарні.

Про це повідомляє прес-служба поліції Луганщини.

 

Як розповіли в поліції, подія сталася учора, 10 лютого, о 14:50 у кварталі Молодіжний у Станиці Луганській. За попередньою інформацією, нетверезому чоловікові не сподобалося, що дитина посміхається. Підбігши до хлопця, він канцелярським ножем спричинив йому тілесні ушкодження, розрізавши обличчя від носа до вуха, та втік з місця події.

- В ході проведення комплексу оперативно-розшукових заходів бійці Батальйон "Луганськ-1" разом зі співробітниками слідчо-оперативної групи Станично-Луганського відділу поліції ГУНП в Луганській області встановили особу правопорушника та доставили його до відділку поліції. Затриманим виявися раніше судимий 29-річний місцевий мешканець, - йдеться в повідомленні.

За даним фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 КК України (Хуліганство). Вирішується питання про обрання чоловіку запобіжного заходу. Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі від 3 до 7 років.

Дитина, за інформацією поліції, наразі прооперована та перебуває у лікарні.