На Донеччині на хабарі затримали капітана Нацгвардії. ФОТО

12:23, 11 лют. 2019
 
На Донеччині на хабарі затримали капітана Нацгвардії. ФОТО

 

У суботу, 9 лютого, на Донеччині затримали командира роти резерву однієї з військових частин Національної гвардії України. Чоловік вимагав та отримав 500 доларів хабара.

Про це повідомили у прес-центрі операції Об’єднаних сил.

– Прокурорами військової прокуратури Об’єднаних сил спільно зі слідчими ТУ ДБР та оперативними співробітниками УЗЕ в Донецькій області ДЗЕ Національної поліції України, 09.02.2019 припинено злочинну діяльність військової службової особи правоохоронного органу - командира роти резерву однієї з в/ч Національної гвардії, капітана Національної гвардії України, який вимагав та одержав від громадянина С. неправомірну вигоду у сумі 13 800 грн (500 доларів США) за сприяння в підписанні контракту на проходження військової служби в зазначеній військовій частині, – йдеться в повідомленні.

Після одержання другої частини хабара, 7 800 грн, зазначають в ООС, чоловіка затримали в порядку ст. 208 КПК України. Гроші вилучені.

– Наразі проводяться першочергові слідчі та процесуальні дії, після чого буде вирішене питання про повідомлення останньому про підозру та обрання запобіжного заходу, – додали у прес-центрі.