Відбудувати Україну в Криму: проєкт «З нуля» від Суспільне Крим

Відбудувати Україну в Криму: проєкт «З нуля» від Суспільне Крим

16 сер. 2023

З 20 серпня й щонеділі об 11:00 на Суспільне Крим, а о 16:00 на інших місцевих телеканалах Суспільного Мовлення, зокрема Суспільне Донбас, — дивіться серію інтерв’ю «З нуля», створену командою Суспільне Крим. Також проєкт можна дивитись на ютуб-сторінці Суспільне Крим.

Читайте також: Новини Криму — щобудня у вечірній прайм-тайм на Суспільному

Впродовж 12 серій проєкту ведуча Лариса Волошина разом із запрошеними гостями шукатиме відповіді на питання: як відбудовувати Крим та Україну в Криму фактично з нуля після більш ніж дев’яти років російської окупації півострова. 

Із засновником книгарні, представником караїмського народу, Олексієм Ерінчаком

Запрошеними гостями проєкту «З нуля» стануть фахівці, лідери думок, експерти конкретних галузей — разом із ними Лариса Волошина розбиратиметься, наскільки готове наше суспільство до відбудови Криму, з якими викликами нам доведеться зіштовхнутись; які помилки минулого ми як суспільство та держава маємо врахувати; врешті-решт, яким буде місце Криму та його мешканців, зокрема корінних народів, у повоєнній Україні.

З кримськотатарським громадським та політичним діячем, державним управлінцем Арсеном Жумаділовим

«Проєкт "З нуля" — це історія про відповідальність. Про те, що участь кожного з нас є необхідною. Про успіх об’єднання та спільної роботи у реінтеграції й відбудові як українського Криму, так і всієї країни», — каже продюсер Суспільне Крим Руслан Халапов.

З доктором економічних наук, професором Києво-Могилянської академії, фахівцем з економіки, природокористування й екологічної економіки Євгеном Хлобистовим

Читайте також: «Україна об’єднує багатоетнічну українську спільноту» — дискусія про корінні народи на показі фільму «Мій Крим»

На діджитал-платформах оперативні новини про Крим від команди Суспільного шукайте на сайті Суспільне Новини, а також у соцмережах Суспільне Крим: телеграм-канал, фейсбук-сторінка, інстаграм-сторінка, ютуб-канал.

Місцеві телеканали Суспільного Мовлення можна дивитися онлайн на сайтах національної мережі

Нагадаємо, Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший, Суспільне Культура, супутниковий телеканал Суспільне Новини, радіостанції Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура, а також національна мережа місцевих каналів. Новини про Україну та регіони читайте на сайті suspilne.media та діджитал-платформах.