Про можливості звільнення Криму — Євген Дикий у проєкті «З нуля»

Про можливості звільнення Криму — Євген Дикий у проєкті «З нуля»

20 жов. 2023

Як і коли Україна зможе звільнити Крим від російської окупації, можливості для цього та майбутній устрій на півострові — дивіться 22 жовтня розмову з ексвійськовослужбовцем і науковцем Євгеном Диким у проєкті Суспільного «З нуля»

Ведуча — Лариса Волошина.

Читайте також: «Кримське питання» на Суспільному: стан здоров’я політв’язнів у російських тюрмах

Євген Дикий — ветеран АТО, колишній командир штурмової роти в батальйоні «Айдар», директор Національного антарктичного наукового центру, біолог. 

У випуску проєкту «З нуля» цього тижня йтиметься про таке:

  • Перспективи звільнення Криму: коли може розпочатися фактичне звільнення півострова військовим шляхом і що для цього необхідно?
  • Адміністративне та політичне майбутнє Криму: якими будуть права корінного кримськотатарського народу після перемоги та доля тих, хто нині співпрацює з ворогом?
  • Геополітична роль Криму: чи стане визволення півострова з російської окупації переломним моментом у бік завершення російсько-української війни?

Цикл інтерв’ю «З нуля» виходить щонеділі на Суспільне Крим та місцевих каналах Суспільного Мовлення. Ведуча Лариса Волошина разом з гостями проєкту шукає відповіді на питання: як відбудовувати Крим та Україну в Криму фактично з нуля після більш ніж дев’яти років російської окупації півострова. Над проєктом працюють команда Суспільне Крим та команда місцевих каналів Суспільного Мовлення. 

Як раніше зазначив продюсер Суспільне Крим Руслан Халапов, проєкт «З нуля» — «про успіх об’єднання та спільної роботи у реінтеграції й відбудові як українського Криму, так і всієї країни».

Суспільне Мовлення — незалежна медіакомпанія з потужним охопленням на всіх платформах: телеканали Перший, Суспільне Новини, Суспільне Культура, Суспільне Спорт і національна мережа місцевих каналів; радіостанції Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура, Радіоточка. Лише перевірені новини читайте на сайті suspilne.media, на національних і місцевих діджитал-платформах. Ми мовимо мовами нацспільнот, представляємо Україну на Євробаченні, розвиваємо дитячий ресурс «Бробакс», навчаємо медіаспільноту в Академії Суспільного Мовлення. Захищаємо свободи в Україні.

Оперативні новини від Суспільне Донбас — на сайті Суспільне | Новини та у соцмережах: