Греція – Україна — матчі жіночої Ліги націй з футболу на Суспільне Донбас

Греція – Україна — матчі жіночої Ліги націй з футболу на Суспільне Донбас

26 жов. 2023

У п’ятницю, 27 жовтня, о 17:00 жіноча збірна України з футболу проведе поєдинок проти збірної Греції у рамках Ліги націй. Наживо перший матч транслюватимуть місцеві телеканали Суспільного Мовлення (Суспільне Донбас, Суспільне Тернопіль, Суспільне Івано-Франківськ тощо), сайт Суспільне Спорт,  новому  телеканалі Суспільне Спорт (який наразі мовить у тестовому режимі), та ютуб-каналі Суспільне Спорт.

Жіноча збірна України вже встигла провести два поєдинки у цьому розіграші Ліги націй. Українки поступилися збірним Сербії та Польщі з рахунком 1-2. Збірна Греції також програла Польщі (1-3) та Сербії (0-4). 

Тож наразі збірні України та Греції займають останні місця у своїй групі. Для продовження боротьби у групі українкам обов’язково треба перемогти у двоматчевому протистоянні з Грецією. 

Зазначимо, другий матч між Україною та Грецією відбудеться 31 жовтня.

Ексклюзивні трансляції дивіться на місцевих каналах Суспільного Мовлення та на сайті Суспільне Спорт

Нагадаємо, спортивний супутниковий телеканал Суспільне Спорт мовить у тестовому режимі, а повноцінний запуск каналу відбудеться восени.

Суспільне Спорт — велика мультимедійна платформа, що охоплює телеканалсайт та соціальні мережі. Більше новин зі світу спорту читайте на сайті Суспільне Спорт.

Суспільне Мовлення — незалежна медіакомпанія з потужним охопленням на всіх платформах: телеканали Перший, Суспільне Новини, Суспільне Культура, Суспільне Спорт та національна мережа місцевих каналів; радіостанції Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура, Радіоточка. Лише перевірені новини читайте на сайті suspilne.media, на національних і місцевих діджитал-платформах. Ми мовимо мовами нацспільнот, представляємо Україну на Євробаченні, розвиваємо дитячий ресурс «Бробакс», навчаємо медіаспільноту в Академії Суспільного Мовлення. Захищаємо свободи в Україні.

Оперативні новини від Суспільне Донбас — на сайті Суспільне | Новини та у соцмережах: