«Рух» – «Дніпро-1» — дивіться УПЛ на Суспільне Донбас

«Рух» – «Дніпро-1» — дивіться УПЛ на Суспільне Донбас

1 лис. 2023

У середу, 1 листопада, о 18:00 відбудеться перенесений матч 5 туру Української Прем’єр-ліги (УПЛ) між командами «Рух» (Львів) та «Дніпро-1» (Дніпро). Наживо матч покажуть місцеві телеканали Суспільного Мовлення (Суспільне Донбас, Суспільне Тернопіль, Суспільне Івано-Франківськ та інші) та сайт Суспільне Спорт

Читайте також: Суспільне розбудовує гіперлокальну мережу кореспондентів: команда зустрілася з громадами Одещини

«Рух» наразі посідає п’яте місце у турнірній таблиці Чемпіонату України, маючи у своєму активі 20 очок (11 проведених ігор). «Дніпро-1» розташувався на одну сходинку вище — 21 заліковий бал (11 проведених ігор).

«Кривбас» лишається лідером Чемпіонату — 26 очок. За «Кривбасом» розташувалися «Полісся» — 25 очок та «Шахтар» — 21 заліковий бал.

Зазначимо, у новому сезоні Української Прем’єр-ліги місцеві телеканали Суспільного Мовлення та сайт Суспільне Спорт транслюють домашні матчі футбольних клубів «Рух» (Львів) та «Минай» (Минай).

Нагадаємо, у листопаді відбудеться повноцінний запуск нового спортивного телеканалу Суспільне Спорт, який наразі мовить у тестовому режимі.

Суспільне Спорт — велика мультимедійна платформа, що охоплює телеканалсайт та соціальні мережі. Більше новин зі світу спорту читайте на сайті Суспільне Спорт.

Суспільне Мовлення — незалежна медіакомпанія з потужним охопленням на всіх платформах: телеканали Перший, Суспільне Новини, Суспільне Культура, Суспільне Спорт та національна мережа місцевих каналів; радіостанції Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура, Радіоточка. Лише перевірені новини читайте на сайті suspilne.media, на національних і місцевих діджитал-платформах. Ми мовимо мовами нацспільнот, представляємо Україну на Євробаченні, розвиваємо дитячий ресурс «Бробакс», навчаємо медіаспільноту в Академії Суспільного Мовлення. Захищаємо свободи в Україні.