Україна – Ісландія — вирішальний матч плей-оф відбору на Євро-2024 на Суспільному та MEGOGO

Україна – Ісландія — вирішальний матч плей-оф відбору на Євро-2024 на Суспільному та MEGOGO

22 бер. 2024

У вівторок, 26 березня, о 21:45 національна збірна України з футболу зіграє проти збірної Ісландії за право грати на Чемпіонаті Європи 2024 року. Наживо матч дивіться на місцевих телеканалах Суспільного Мовлення (наприклад, Суспільне Львів, Суспільне Чернівці, Суспільне Івано-Франківськ тощо), у цифровому ефірі T2, кабельних мережах та IPTV (крім OTT*), ексклюзивно в інтернеті на медіасервісі MEGOGO, а також слухайте в ефірі Радіо Промінь.

Читайте також: Суспільне покаже товариську гру молодіжної збірної України проти Марокко

У матчі Україна – Ісландія визначиться доля путівки на Євро-2024. Номінально домашній поєдинок збірна України проведе у польському Вроцлаві.

У першому матчі плей-оф у відборі на Євро збірна України здобула вольову перемогу над збірною Боснії та Герцеговини з рахунком 2-1. Поступаючись у ході другого тайму, українці двічі відзначились на 85 та 88 хвилинах зусиллями Романа Яремчука та Артема Довбика.

Збірна Ісландії переграла збірну Ізраїлю з рахунком 4-1. Пропустивши першими, ісландці ще до перерви змогли вийти вперед (2-1), а вже наприкінці другого тайму ще двічі вразили ворота ізраїльтян.

Коментуватимуть матч Україна – Ісландія Роберто Моралес та Вадим Шевякін. В ефірі Радіо Промінь працюватимуть коментатори Костянтин Дульцев та Вадим Власенко.

Трансляція на місцевих телеканалах Суспільного Мовлення розпочнеться о 20:40 з передматчевої студії з ведучими Юлією Пазенко та Віталієм Волочаєм. Головні моменти першого тайму обговорять у перерві, а одразу по завершенні поєдинку у студії проаналізують весь матч. Також на глядачів чекатимуть ексклюзивні коментарі з місця події від учасників матчу.

MEGOGO показуватиме матч в інтернеті ексклюзивно на власному каналі «MEGOGO Футбол Перший», у розділі «Спорт» та на спеціальному поп-ап каналі, що з’явиться на сервісі в день події. Перегляд буде доступний за передплатами «Максимальна», «Спорт» або «Оптимальна».

Нагадаємо, Суспільне Мовлення та MEGOGO транслюють матчі збірної України у відбірковому циклі на Чемпіонат Європи з футболу 2024 року. Медіасервіс MEGOGO — офіційний мовник відбіркового циклу на Чемпіонат Європи-2024.

Суспільне Мовлення — незалежна медіакомпанія з потужним охопленням на всіх платформах: телеканали Перший, Суспільне Новини, Суспільне Культура, Суспільне Спорт та національна мережа місцевих каналів; радіостанції Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура, Радіоточка. Лише перевірені новини читайте на сайті suspilne.media, на національних і місцевих діджитал-платформах. Ми мовимо мовами нацспільнот, представляємо Україну на Євробаченні, розвиваємо дитячий ресурс «Бробакс», навчаємо медіаспільноту в Академії Суспільного Мовлення. Маємо Суспільне Медіатеку — платформу унікальних відео та аудіо Суспільного від 1950-х і до сьогодні. Захищаємо свободи в Україні.

Оперативні новини від Суспільне Донбас — на сайті Суспільне | Новини та у соцмережах:

Підписуйтесь на канал Суспільне Анонси в телеграм або вотсап, щоб знати про головні проєкти та події на Суспільному.

* Трансляція місцевих телеканалів Суспільного Мовлення на ОТТ-сервісах, які не мають прав на показ відбіркового циклу на Чемпіонат Європи 2024 року, буде обмежена.