Авіаудари по Донеччині, поранена жінка в Красногорівці, відбиті атаки на Луганщині | 13.12.2023

13 гру. 21:38


На Донеччині за добу через обстріли росіян поранено 1 людину у Красногорівці. Курахівська громада зазнала семи обстрілів. У Часовоярській громаді пошкоджені 2 приватні будинки. Відбулось 12 обстрілів Лиманської громади. Авіаційних ударів російських окупантів зазнали Новомихайлівка та Костянтинівка Донецької області.

На Бахмутському напрямку українські воїни відбили 5 атак, 51 атаку в районах східніше Новокалинового, східніше Новобахмутівки, Степового, Авдіївки, південніше Сєверного, південніше Тоненького, Первомайського та Невельського Донецької області.

На Мар’їнському напрямку Сили оборони України продовжують стримувати росіян в районах Новомихайлівки Донецької області, де ЗСУ відбили 13 атак. Штурмовики 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила відбили у російських військ один з териконів в межах окупованої у 2014 році Горлівки. Змін лінії зіткнення у цьому регіоні не відбувалось з 2016 року, розповів військовий оглядач Михайло Жирохов. За його словами, у чисто стратегічному плані це не має ніякого сенсу.

Інші випуски
Більше відео