Поліція розшукала матір немовля, якого знайшли на смітнику в Рубіжному

13:30, 22 бер. 2019
 
Поліція розшукала матір немовля, якого знайшли на смітнику в Рубіжному

На Луганщині поліція розшукала жінку, яка винесла на смітник тіло своєї мертвонародженої дитини. Правову оцінку діям жінки ще не надали.

Про це повідомили у прес-службі ГУ НП області.

Під час досудового розслідування встановили, що дитина, тіло якої 13 березня знайшли на смітнику в Рубіжному, була недоношеною та народилась вже мертвою. Пошуки матері тривали майже 10 днів.

- 26-річна жінка тривалий час була на заробітках у Росії, там завагітніла. Коли повернулась додому, через деякий час зрозуміла, що з дитиною щось не так, бо не відчувала її рухів. Потім почались перейми та пологи. Самостійно народивши мертвий плід, жінка хотіла приховати це, бо рідні і лікарі не знали по її вагітність, проте – злякалась і винесла його на смітник, попередньо закутавши у пакет, - розповіли правоохоронці.

Наразі, за інформацією поліції, тривають експертизи, після яких винесуть остаточне рішення у справі та нададуть правову оцінку діям жінки.

Нагадаємо, тіло мертвого хлопчика на смітнику поблизу магазина в Рубіжному виявили 13 березня. Воно було у коробці з-під взуття, загорнутій у пакет.