Після сутички у Кремінній затримали двох осіб, - поліція

11:31, 10 жов. 2019
 
Після сутички у Кремінній затримали двох осіб, - поліція

Учора, 9 жовтня, після сутички представників Нацкорпусу та ветеранів АТО з поліціянтами у Кремінній затримали двох осіб.

Про це повідомили у пресслужбі Нацполіції.

За словами правоохоронців, колона з понад 25 автомобілів прямувала до Золотого, коли співробітники полку поліції особливого призначення «Миротворець» ГУНП у Київській області зупинили їх для перевірки документів.

- Однак громадяни відмовилися виконувати законні вимоги поліцейських. У результаті виник словесний конфлікт, який пізніше переріс у штовханину. Під час сутички один правоохоронець отримав тілесні ушкодження внаслідок наїзду автомобіля. Наразі йому надається медична допомога, - йдеться в повідомленні.

Діючи відповідно до Закону України «Про Національну поліцію», додають у пресслужбі, спецпризначенець здійснив попереджувальний постріл у повітря. Жодних спецзасобів чи зброї до осіб, котрі відмовилися виконувати вимоги поліцейських, не застосовували.

- Двох осіб поліцейські затримали. Один із затриманих – водій авто, який здійснив наїзд на ногу спецпризначенцю, інший – перебував у розшуку. Також після огляду авто співробітниками поліції було вилучено 6 одиниць мисливської вогнепальної зброї. Після перевірки вона буде повернута власникам, - додали в Нацполіції.